Preguntes freqüents

Qüestions tècniques

En condicions normals d’ús poden durar molts anys. En el cas d’exposicions o estands, la seva vida útil supera bastament el temps de servei pel qual se’ls sol·licita.

El cartró kraft permet tot tipus d’aplicacions gràfiques i d’acabats: natural, pintat, envernissat, serigrafiat, amb aplicacions metàl·liques i plàstiques, etc.

Són elements molt lleugers, cosa que en facilita notablement el maneig a l’hora de preparar els muntatges, ajustar-los al lloc, etc. Generalment, el seu pes oscil·la entre els tres i els vuit quilos.

Tots els productes de DEC utilitzen cartró fabricat a partir de serradures i encenalls procedents de boscos conreats, optimitzen els recursos, no malbaraten la primera matèria i són totalment reciclables.

Projectes i dissenys

DEC pot fabricar qualsevol model o disseny a partir de les necessitats específiques del client, ja sigui adaptant algun dels nostres models estàndard a les seves necessitats o a partir de dissenys o propostes facilitades pel mateix client.

DEC ofereix solucions personalitzades i a mida de les necessitats de cada client.

DEC pot dissenyar des del inici qualsevol projecte que el client sol·liciti, produir-lo i, si cal, instal·lar-lo.

Entregues i encàrrecs

Com que la producció s’ajusta a les necessitats de cada client, depèn de les característiques del treball que s’ha de fer.

Cal posar-se en contacte amb DEC per correu electrònic, telèfon o fax.